top of page

PROGRAMI

Što nudimo

kindergarten watercolor

kindergarten watercolor

kindergarten activities 1

kindergarten activities 1

kindergarten activities 2

kindergarten activities 2

kindergarten activities 3

kindergarten activities 3

kindergarten story time

kindergarten story time

dobro drvo 2

dobro drvo 2

educational toys

educational toys

kindergarten activities 4

kindergarten activities 4

Redovni 10-satni program  sa situacijskim učenjem engleskog jezika

Sportski program 

Dramsko-lutkarsko-scenski program

Terapeutska igra

STEM

Logopedski program

Rano učenje engleskog jezika

INTEGRIRANI KRATKI PROGRAMI

Rano učenje njemačkog jezika

Ritmika i plesni program

Cjeloviti opis naših programa možete preuzeti putem linka ispod

EU PROJECTS

Dječji vrtić Dobro Drvo nositelj je EU projekta "NASTAVAK UNAPREĐENJA USLUGA ZA DJECU U SUSTAVU RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA" koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF). Cilj projekta je doprinijeti usklađivanju poslovnog i obiteljskog života roditelja s djecom uključenom u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Kako bi se navedeno ostvarilo kroz projekt se uvodi usluga poslijepodnevnog rada dječjeg vrtića i unapređenje usluge vrtića kroz redovni i posebne programe.

 

Također, zahvaljujući sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF) Vrtić je partner u projektu "Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za popularizaciju STEM-a" zajedno s OMEP Hrvatska i Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

 

Potonje navedenim projektom s ciljem popularizacije STEM-a nastoji se približiti znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika djeci te razviti interes za njihovo proučavanje, odnosno proučavanje svijeta oko sebe na njima primjeren način – kroz igru. Pritom je naglasak na funkcionalnom učenju i praktičnoj vrijednosti poticaja sa svrhom razumijevanja svijeta oko sebe te na poticanju djece na povezivanje novo naučenog s postojećim znanjima i prošlim iskustvima. Znatiželju, kao dominantnu karakteristiku djece rane i predškolske dobi, želimo usmjeriti prema sadržajima iz STEM područja osmišljavajući i nudeći im matematičko-logičke i istraživačke aktivnosti i sadržaje, te od najranije dobi omogućiti razvijanje istraživačkog načina razmišljanja kao temelj za optimalno daljnje obrazovanje i prilagodbu na izazove koji slijede.

Također, Dječji vrtić Dobro Drvo posjeduje didaktiku za potrebe provođenja STEM programa, odnosno STEM aktivnosti u redovnom odgojno-obrazovnom procesu, poput edukativnih robota, dječjeg laboratorija, specijaliziranog materijala za izradu pokusa te druge specijalizirane didaktike poput matematičko-logičkih igara i slično.

bottom of page